رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور افزود: در سفر، پول و نقدينگي بدون واسطه جابه جا شده و باعث روحيه نشاط و شادي در مردم مي شود و تمام اينها اتفاقات خوبي هستند که بر افزايش و بهبود آن تاکيد داريم.
مشايي با اشاره به وضعيت کنوني گردشگري کشور تصريح کرد: در سالهاي اخير زحمات زيادي براي همه مکاني شدن سفر کشيده شده و الان شاهد هستيم که صرفا شهرهاي شمالي ،شيراز، اصفهان و مشهد مقصد گردشگري مردم نيستند و بسياري از شهرها مورد اقبال مردم قرار گرفته اند به عنوان مثال ورود 5 ميليون نفر مسافر به شهر بندر عباس که قبلا مسافران کمي داشت نشانگر يک تحول بزرگ اجتماعي و فرهنگي در کشور است.
به گفته وي، افزايش حجم مسافرت ها، نياز به زير ساختهاي گردشگري را مانند هتل ها را هم زياد مي کند و اين مسئله سرمايه گذاري در حوزه سفر و گردشگري را توجيه مي کند.
مشايي با تشکر ا ز زحمات شهرداران شهرهاي مختلف آذربايجان شرقي در تعطيلات و مواقع ضروري بخش مهمي از کار و موفقيت هاي اين حوزه را مرتبط با چگونگي کارکرد شهرداران دانست و گفت: در سالهاي اخير با هماهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور و شهرداري ها، موانع بسياري در حوزه گردشگري به فرصت هايي مناسب تبديل شده اند و به رشد صنعت گردشگري کمک کرده اند.
وي با اشاره به اختصاص 5 درصد از اعتبارات عمراني استانها طبق مصوبه دولت به امر گردشگري ، ابراز اميدواري کرد اين موضوع در آثار فرهنگي، تاريخي و ديدني آذربايجان شرقي هم محقق شود و شاهد رشد روز افزون فعاليتهاي گردشگري در استان باشيم./106
انتهای پیام/